Lidmaatschap
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg

Lidmaatschap


Klik hier voor het inschrijfformulier

Leuk dat je interesse hebt in Hockeyclub Alkemade. Via dit formulier kan je je inschrijven!

Liever eerst een keertje meetrainen? Dat kan! Stuur een mail naar [email protected]. We horen in deze mail graag hoe oud je bent, of je al enige ervaring met hockey hebt en of je al vriendjes/vriendinnetjes/klasgenootjes op Hockeyclub Alkemade kent. Wij laten je dan weten met welk team en wanneer je kan meetrainen. Je kunt dan 3 proeftrainingen mee doen. We horen graag na de derde training of je lid wilt worden.

Na aanmelding krijgt ieder nieuw lid een kortingsbon van 20% op de aanschaf van het clubtenue en hockeymaterialen, te besteden bij Rob van der Geest Sport 2000 Roelofarendsveen.


De "loopbaan" van een hockeyer

De hockeybond (KNHB) voorziet in competitie voor jeugd in de leeftijd vanaf 6 jaar.

Leden zijn welkom vanaf 6 jaar. De jongsten leren eerst spelenderwijs de techniek en een aantal regels. Na verloop van tijd gaan zij competitie spelen. In welk team een speler/speelster geplaatst wordt hangt af van leeftijd, spelniveau en andere factoren. De leeftijd op 1 oktober is bepalend voor de categorie waar een speler/speelster in valt.

Het aantal spelers per team en de grootte van het veld waarop gespeeld wordt verschilt per leeftijd:

Onder 7 en 8 jaar spelen in 3-tallen op 1/8 veld
Onder 9 jaar speelt in 6-tallen op 1/4 veld
Onder 10 jaar speelt in 8-tallen op 1/2 veld
Onder 12/14/16 en 18 jaar spelen   in 11-tallen op heel veldAan het lidmaatschap zijn enkele voorwaarden verbonden:

  • Seniorleden en ouders van jeugdleden worden ingeschakeld als rijouder, voor bardiensten en als speelbegeleider;
  • De vereniging stelt, conform de richtlijnen van de KNHB, het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer verplicht;
  • Spelers/speelsters (resp. hun ouders/verzorgers) zijn verantwoordelijk voor de medicatie voor astma, diabetes, epilepsie e.d. en stellen coaches en trainers daarvan op de hoogte;
  • BELANGRIJK: Het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend voor een seizoen verlengd, tenzij het lidmaatschap is opgezegd vóór 1 mei

 CONTRIBUTIE SEIZOEN 2022-2023

Leeftijdscategorie

2022-2023

Onder 7 en 8

€170

Onder 9

€174

Onder 10

€181

Onder 12

€190

Onder 14

€200

Onder 16 en 18

€206

Senioren (<21 jaar of student*)

€250

Senioren (21 jaar en ouder)

€299

Traininglid senior / Trimleden

€179

Trainingslid junior

€136

Vrienden van HCA

€50

 

 * Leden die 21 jaar of ouder zijn maar een voltijds studie volgen en een studentenkaart hebben, kunnen dit voor 1 oktober van het lopende seizoen melden bij de penningmeester. Zij betalen dan contributie voor 18 t/m 20 jaar.

NB. De contributie bedragen voor seizoen 2022-2023 zijn tijdens de ALV van 16 mei 2022 vastgesteld. 

Zaalhockey

Categorie

2021-2022

2022-2023

Zaalhockey (icm veldlidmaatschap)

€65

NTB

Zaalhockey alleen trainen (jongste jeugd)

€35

NTB

Zaalhockey (zonder veldlidmaatschap)**

€113

NTB** Leden die alleen zaalhockeyen worden aangeslagen als trainingslid + zaalhockey

HC Alkemade kan het risico van niet kunnen spelen als gevolg van privé omstandigheden, persoonlijke keuzes en blessures financieel niet dragen voor haar leden. Contributie is ten alle tijden verschuldigd over het gehele seizoen.Lidmaatschap beëindigen

Natuurlijk hopen we dat je lang lid blijft van onze vereniging. Maar mocht je onverhoopt toch je lidmaatschap willen beëindigen dan vragen we je rekening te houden met het volgende.

In verband met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen is het voor ons van groot belang te weten of een speler volgend seizoen meespeelt of niet. Wil je je lidmaatschap bij Hockeyclub Alkemade beëindigen, doe dit dan vóór 1 mei van het lopende seizoen.
Bij opzeggingen die later binnenkomen is de volledige contributie voor het komende speelseizoen verschuldigd. Hierop worden (behalve opzeggingen op medische grond) géén uitzonderingen gemaakt.

Opzeggen kan onder vermelding van reden, per email gestuurd worden naar [email protected].
Wijziging persoonsgegevens

Via de inlog op de website kun je zelf je e-mailadres en mobiele telefoonnummer wijzigen. Overige wijzigingen (adres, bankrekeningnummer ed) kunnen worden doorgegeven aan de ledenadministratie ([email protected])


 Klik hier voor het inschrijfformulier