Inschrijfformulier
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg

Inschrijfformulier


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
Steentje bijdragen!
  Bij Hockeyclub Alkemade draagt iedereen zijn steentje bij, groot of klein. We willen graag weten waar hier uw voorkeur naar uitgaat. Dit kan zijn: trainen of coachen van een team, organisatie, bar of clubhuis werkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, administratie, bestuurlijke taken.

 
   
AVG toestemming
  Geef je toestemming dat er tijdens trainingen, wedstrijden en evenementen op en georganiseerd door HC Alkemade foto's en video's gemaakt kunnen worden en dat deze gebruikt mogen worden op de website, op social media, interne communicatie en promotionele activiteiten?

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.