Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: United Insurance

Nieuws afbeelding 2-9-2020
165 jaar verzekert van kwalitatief goede verzekeringen

United Insurance, onderdeel van familiebedrijf Klap Verzekeringsmakelaar, biedt particuliere verzekeringen aan tegen een scherp tarief en goede voorwaarden. Wij geloven dat niet iedereen in staat is of de tijd heeft om zich voldoende te verdiepen in een verzekering en zo financiële risico’s goed af te dekken. Er zit veel kaf tussen het koren en de voorwaarden kennen soms kleine lettertjes die vooraf niet duidelijk worden gemaakt. Onze specialisten hebben voor u al de vergelijking gemaakt en dat wordt ook door bijvoorbeeld de Consumentenbond gezien:

"Aansprakelijkheidsverzekering United Insurance uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond in 2018, 2019 en 2020!”

United Insurance koopt in grote volumes in, gebruikt haar kennis van de markt en producten, gebruikt geen moeilijke termen en past waar mogelijk moderne hulpmiddelen toe. Dat zie je direct terug in goede producten tegen lage premies. Van ieder product selecteren wij slechts de aanbieders met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dus geen oneindige en lastige keuzes aan producten en maatschappijen, máár duidelijkheid. 


Naast particuliere verzekeringen bieden wij al 165 jaar zakelijke verzekeringen aan. Wist je bijvoorbeeld dat wij alle sportclubs in het Hertogspark verzekeren? 


Waarom sponsor? Wij (Klap Verzekeringsmakelaar, moederbedrijf van United Insurance) zijn sponsor geworden, omdat onze kinderen er hockeyen, mijn echtgenote Patricia Hoffmans actief is op de club en wij de club een warm hart toedragen. Voor een kleine club als Alkemade, die het met name van de gezelligheid moet hebben, is elke cent er eentje! 


https://www.unitedinsurance.nl/