Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Sponsor van de maand: Pim Print, Drukwerk & Media specials

Nieuws afbeelding 4-5-2019
Pim Print is van naam veranderd en heet vanaf heden Pim Print, Drukwerk & Media specials. Die naam dekt veel meer de lading. Het bedrijf is veel meer dan een printshop. 

Van oudsher is Pim Print, Drukwerk en Media Specials gespecialiseerd in het printen en drukken van huisstijlen tot en met brochures. Met de moderne machines die men in huis heeft, kan men veel printopdrachten aan, grote oplages maar ook kleine maatwerk producten. Denk bijvoorbeeld dan aan gepersonaliseerde flyers, stickers in afwijkend formaat of opvallende "niet standaard” visitekaartjes. 

Maar bij het bedrijf wordt er dagelijks ook aan andere, opvallende, producten gewerkt. Levensgrote poppen, displays voor bijvoorbeeld beurzen, rolbanners, reclameborden, kortom veel speciale uitingen die vaak anders zijn dan anders. Men vindt het een uitdaging om de uiting zo te maken dat er sprake is van een unieke uitstraling. Daar scoren vervolgens de klanten mee in hun communicatie naar buiten.

Pim Print, Drukwerk & Media specials is gevestigd aan de Langeweg 8 in Roelofarendsveen. Kijk op de website www.pimprint.nl voor alle mogelijkheden.