Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Paashockey 16 april!

Nieuws afbeelding 23-3-2022
Na twee jaar van weinig activiteiten mogen we eindelijk weer! Op 16 April is er Paashockey! 😃
Dit is zowel voor leden als voor vrienden en vriendinnen en iedereen die een keertje wil hockeyen of gewoon een leuke dag wil hebben. In de ochtend zullen er voor groep 1 t/m 4 spelletjes gespeeld worden en in de middag voor groepen 5 t/m 8 een toernooi.
Groepen 1 t/m 4 starten om half 10 en zal het programma om 12 uur weer klaar zijn. We zullen we vooral veel hockeyspelletjes spelen én een paar wedstrijdjes. Er zullen voldoende sticks op de club zijn om er eentje te lenen.
Groepen 5 t/m 8 gaan een heus toernooi spelen. Dit zal starten om half 2 en zal om half 5 weer klaar zijn. We spelen in teams van 6. Dus verzamel al je vrienden en vriendinnen om een team te vormen en dan maken we er een top middag van! Als je niet een volledig team hebt, of je wilt zelf meedoen kan dat ook en zullen we een team voor je vormen. Een bitje en scheenbeschermers raden we aan, sticks zijn er voldoende op de club om te lenen.
Aanmelden kan door een mailtje met daarin de teamnaam, namen van de kinderen, leeftijden en groepen te sturen naar [email protected]