Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Gemeenteraadsleden op bezoek

Nieuws afbeelding 13-3-2022

Woensdagavond 2 maart jl. brachten de huidige en mogelijk toekomstige raadsleden een bezoek aan het clubhuis van E.M.M.'21. Hier werden zij ontvangen door de voorzitters van Hockeyclub Alkemade, Tennisvereniging Alkemade en E.M.M.'21. Tijdens deze avond kregen de raadsleden een presentatie over hoe wij als sportverenigingen de toekomst aan het Sportpad met elkaar zien. En hoe belangrijk onze huidige en ook toekomstige rol is op maatschappelijk gebied binnen de gemeente.

Hierbij kwam natuurlijk het belang van de nieuwe inrichting van het Sportpad en alle daaromheen gelegen accommodaties aan bod. Hier werd na de presentatie verder in informele sfeer over gesproken. Alle aanwezigen waren erg positief over het huidige plan dat er ligt, zie ook het masterplan sportpad. Op dit moment is men bezig met fase 2, onderzoeken hoe we er met elkaar op financieel gebied uit gaan komen. Hiervoor hebben wij als sportverenigingen dan ook hard de steun van de nieuw te kiezen gemeenteraad nodig. 

Aankomende week tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op maandag 14 maart, dinsdag 15 maart en woensdag 16 maart a.s. kunnen wij hiervoor onze stem uitbrengen. De meeste partijen hebben in hun verkiezingsprogramma iets opgenomen op het gebied van sport. Benieuwd welke partij waar voor staat op sportgebied?

Lees hier de verkiezingsprogramma's.