Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Update coronamaatregelen: competitie hervat!

Nieuws afbeelding 25-1-2022

We hebben wederom goed nieuws te melden! Afgelopen week hebben alle teams weer kunnen trainen en in het weekend onderlinge wedstrijden gespeeld. 25 januari 2022 kwam het verlossende nieuws vanuit het kabinet dat er ook weer competitiewedstrijden gespeeld mogen worden, mét publiek! 


Competitiewedstrijden

De zaalcompetitie wordt per direct hervat. Dit betekent dat 29 en 30 januari bijna alle teams weer een zaalwedstrijd hebben. Voor enkele teams is dit ook meteen de laatste zaalwedstrijd van het seizoen, andere teams hebben nog meer wedstrijden op de planning staan. Check altijd de standenmotor van de KNHB voor het meest recente wedstrijdschema. Door alle maatregelen zijn er veel wijzigingen geweest, die niet altijd direct zichtbaar zijn in de Alkemade app. Het weekend van 19 en 20 februari is het laatste competitieweekend in de zaal. 


Ook de midwinter competitie voor de F-teams wordt hervat.


Trainingen

Voor alle teams geldt dat zij tot en met week 7 (dus t/m 20 februari) doortrainen in de zaal. Aangezien de zaaltraining één keer per week is, staat het de teams vrij aanvullend op het veld te trainen. Zoals in eerdere nieuwsberichten aangegeven, kunnen jullie je aanmelden bij Joze Koot (0610297846). Zo zorgen we dat er niet te veel teams tegelijkertijd op het veld staan. 

Veld 1 is na een onderhoudsbeurt weer in gebruik. In verband met de winterperiode is de sproei installatie buiten gebruik. 


Vanaf week 8 (dus vanaf 21 februari) hervatten we het trainingsschema van het veld. In week 9 (28 februari t/m 6 maart) is het voorjaarsvakantie en wordt er in principe niet getraind. Mocht je als team toch willen trainen, dan kan dit in overleg met je eigen trainer. 


Geldende maatregelen

Om ervoor te zorgen dat we de komende periode kunnen blijven hockeyen is het cruciaal dat we ons met elkaar aan de basismaatregelen houden: houd afstand waar dat kan, was je handen vaak en blijf thuis en laat je testen blij klachten.


Publiek is, zoals gezegd, weer toegestaan en ook de kantine mag weer open tot 22:00 uur. Voor leden van 18 jaar en ouder is het corona toegangsbewijs verplicht bij zaalhockey en om bij buitensport gebruik te maken van de kantine, kleedkamers, toiletten etc. Op de website van de KNHB vind je alle maatregelen terug. 


Reminder: Bijpraatavond HCA

Woensdag 2 februari vindt online de bijpraatavond plaats. Hier behandelen we de onderwerpen die op de ALV van 15 november niet behandeld zijn, te weten: statusupdate verhuizing, update werkgroepen en lustrum. Alle leden hebben de link naar de vergadering inmiddels ontvangen. We hopen op grote opkomst.


Heb je vragen over deze update? Neem dan vooral contact met ons op via [email protected]