Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Informatie over versoepeling corona-maatregelen: we mogen weer!

Nieuws afbeelding 15-1-2022

Yes, we mogen weer!

Gisteren is bekend geworden dat er vanaf 15 januari weer binnen en buiten gesport mag worden. Onderlinge wedstrijden zijn ook toegestaan, competitie helaas nog niet. Dit betekent dat er ook weer gehockeyd mag worden!


Op dit moment ligt de zaalcompetitie dus nog stil. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de competitie eventueel weer opgestart zou worden. De KNHB heeft aangegeven daar begin volgende week over te communiceren. 

Wij hebben er daarom als TC voor gekozen in ieder geval de komende twee weken (week 3 en 4) in de zaal te trainen. Of we daarna in de zaal blijven of weer buiten het veld op gaan, is afhankelijk van de doorgang van de zaalcompetitie. We houden jullie hierover op de hoogte.


Trainingsschema

Omdat er ook geen tijdsbeperkingen meer zijn, kunnen we terugvallen op het "reguliereā€ trainingsschema van de zaal

Helaas is nog niet duidelijk of wij dinsdag 18 januari in de Tweesprong terecht kunnen. Er is mogelijk sprake van een dubbele boeking. Concreet houdt dit in dat de teams die maandag trainen sowieso kunnen trainen op hun reguliere tijdstip. Wij hebben maandag 17 januari weer contact met de hallen. Mochten de gebruikelijke uren dinsdag 18 januari niet beschikbaar zijn, gaan we op zoek naar een alternatief trainingsmoment voor de betreffende teams. Dit horen zij dan ook maandag.

We vinden het jammer dat we pas op zulke korte termijn aan jullie kunnen laten weten wanneer er precies getraind wordt, maar kunnen aan deze situatie helaas niets veranderen.


We verzoeken jullie nogmaals niet zelf trainingsuren te gaan boeken.


Weekendactiviteiten

Komende week inventariseren wij als TC bij de trainers/coaches naar de behoefte voor bijvoorbeeld een onderling toernooitje of een thematraining. Zodra er meer duidelijk is over de organisatie hiervan, laten wij dit weten. Heb je zin om hierbij te helpen? Laat het vooral weten ([email protected])


Trainingsmogelijkheden buiten

Wil je als team buiten trainen? Dat kan en mag op eigen initiatief. Vanaf woensdag 19 januari is ook veld 1, na een onderhoudsbeurt, weer beschikbaar.

Zoals in eerdere nieuwsberichten aangegeven, kunnen jullie je aanmelden bij Joze Koot (0610297846). Zo zorgen we dat er niet te veel teams tegelijkertijd op het veld staan. 


Welke corona-maatregelen gelden nog voor de sport?

Ondanks de versoepelingen, zijn er nog wel enkele regels waar we ons aan moeten houden. Hiervoor verwijzen we je naar de website van de KNHB.

De verantwoordelijkheid voor het checken van het coronatoegangsbewijs (alleen 18+) ligt, zoals eerder afgesproken, bij de trainers.

De kantine blijft tot nader order gesloten.


We wensen je veel hockeyplezier!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected]