Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Jeugd mag per 11 januari tot 20:00 uur buiten hockeyen

Nieuws afbeelding 5-1-2022 Het demissionaire kabinet heeft op 3 januari besloten de regels voor het buiten sporten voor de jeugd te versoepelen. Dit betekent dat alle jeugdleden tot en met 17 jaar vanaf 11 januari tot 20:00 uur 's avonds buiten mogen trainen. Tot 11 januari gelden de maatregelen van de zogeheten "avondlockdown." Dit houdt in dat de jeugd tussen 5:00 uur en 17:00 uur mag trainen. Voor de leden vanaf 18 jaar verandert er helaas niets. 

De Technische Commissie heeft even tijd nodig om de trainingsbehoefte te inventariseren en ook contact met onze trainers op te nemen. Om die reden hebben we de teams gevraagd tot 16 januari zelf hun trainingen te organiseren, als daar behoefte aan is. Wil je gaan trainen? Meld je als team wel even bij Joze Koot. Zo zorgen we dat er niet te veel teams tegelijkertijd op het veld staan. Uiterlijk 15 januari volgt er vanuit de TC verdere communicatie. 

In verband met het geplande onderhoud van veld 1 mag er in ieder geval tot en met 16 januari alleen op veld 2 gespeeld worden. 

Mochten er vragen zijn, neem vooral contact met ons op. Je kunt ons mailen op [email protected]