Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Corona-update

Nieuws afbeelding 19-12-2021

Beste leden/ouders van leden,

Helaas slecht nieuws zo vlak voor de kerst. Opnieuw zijn de regels flink aangescherpt waarbij ditmaal de hockey grotendeels/helemaal stop wordt gezet.

Tot en met 14 januari zal er geen zaalhockey gespeeld worden. Zowel alle wedstrijden als alle trainingen liggen er dus uit. De hockeybond heeft na 14 januari nog steeds de intentie de resterende wedstrijden te spelen (geen inhaal mogelijk, dus geen promotie/degradatie in ieder geval dit seizoen).

Wel is het voor de jeugd nog mogelijk om tot 17 uur buiten te hockeyen, ook onderlinge partijtjes zijn hier toegestaan! Dus mocht de jeugd hier interesse in hebben, mag dit zeker. We hebben echter als TC besloten hier geen apart trainingsschema voor te maken. Het is dus de bedoeling dat de jeugd dit zelf regelt. Heb je een dag en tijdstip waarop je wilt trainen? Meldt dit dan aan Joze (06-10297846), dan zijn wij als club op de hoogte en zorgt Joze dat het veld beschikbaar is.

Mocht het niet lukken een trainer te regelen, neem dan contact op met mij (06-23727785), dan kan ik kijken of ik jullie nog verder kan helpen.

Mochten er verder nog vragen zijn horen wij dat graag.

Voor nu wensen we jullie een fijne kerstvakantie! En hopelijk mag er snel weer gehockeyd worden!

Met vriendelijke groet,

Brigitte Mulder

TC