Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

OMT besluit negatief over HCA LustrumQuiz!

Nieuws afbeelding 11-12-2021
Het OMT heeft helaas besloten dat de HCA Quiz niet door kan gaan op 17 december. Hoewel dit in de lijn der verwachtingen lag komt het besluit als een harde klap voor de Quizcommissie. Voorzitter van de Quizcommissie Sjon Klein zei hierover: "we hadden gehoopt op een herhaling van het unaniem belachelijk grote succes van de vorige keer. Helaas moeten we nu een subsidie traject starten bij de lustrumcommissie om de gemaakte kosten te dekken.''

Gezien de stijgende coronabesmettingen en de daarbij behorende maatregelen had de commissie al rekening gehouden met een alternatief scenario. De quiz zal verplaatst worden naar vrijdag 8 april 2022. De deelnemers die zich al hadden aangemeld zijn persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Nog steeds zijn alle (oud-)leden en vrijwilligers uitgenodigd, hoe meer zielen hoe meer vreugd! (Wel vanaf A-jeugd of ouder).
De quiz zal om 19:30 uur vrijdag 8 april aanvangen, met inloop vanaf 19:00 uur in het clubhuis. Tijdens de quiz zullen de quizmasters (ons meest magistrale duo) jullie hersenen laten kraken, maar natuurlijk is er ook ruimte voor een lach en misschien wel een traan. Oftewel: zorg dat je dit niet mist ;) 

P.S. Graag aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] Aanmelden kan individueel of per team (4 รก 5 personen). Uiteraard maak je meer kans op de winst, en meer gezelligheid, als je je individueel aanmeld. De Quizcommissie zal als ware koppelaars enkel topteams selecteren. 

P.P.S. Hoewel we contact hebben gehad met het OMT kunnen we nog niet zeggen welke maatregelen er dan eventueel gelden. Wel weten we dat we er ons aan zullen houden.

Liefs, 
de Quizcommissie