Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Winterfit actie Training in Balance

Nieuws afbeelding 11-12-2021

Beste speler / speelster van HC Alkemade,

 

Het is erg belangrijk dat we met zijn allen in beweging blijven en daarom hebben wij in samenwerking met Training in Balance een actie samengesteld, welke wij jullie exclusief kunnen aanbieden.

 

Graag introduceren we aan jullie de winterfit!

Wat houdt de winterfit nu precies in? De winterfit is een 10-weekse actie waarbij jullie onbeperkt gebruik kunnen maken van de trainingsfaciliteiten. Dit bevat:

  1. Onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten
  2. Passend trainingsadvies van opgeleide trainers
  3. Onbeperkt gebruik maken van al de groepslessen, zoals boksen, cycling en vele andere leuke en uitdagende lessen
  4. Daarnaast bevat het trainingscentrum een door luchtdruk gestuurde eGym cirkel. Het is voor jullie ook mogelijk om hier gebruik van te maken.

De actie is voor jullie af te sluiten tussen 7-12-2021 en 1-1-2022 tegen een prijs van slechts €89,95. Het supplement "eGym” kan er bij worden genomen tegen een prijs van €10,75. Deze actieprijs is uitsluitend voor leden boven de 16 jaar en trainers/coaches van de (jeugd)teams. Het is helaas niet mogelijk om als ouder van een jeugdlid dit abonnement af te sluiten.

 

De actie is af te sluiten op bewijs van een profiel in de HC Alkemade app (Als het goed is kan elk lid in de app en aantonen dat hij of zij lid is van de vereniging) Uiteraard zullen zij vanwege de huidige coronamaatregelen ook moeten vragen om een QR-code.

 

Met sportieve groet,

 

Floris van der Hulst

Voorzitter Hockeyclub Alkemade

Bijlage