Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Update - Alternatieve zaaltrainingen

30-11-2021

Beste leden,

 

Zoals beloofd volgt hierbij verdere communicatie over de uitwerking van de corona-maatregelen op het zaalhockeyseizoen. Zoals in het vorige nieuwsbericht al aangegeven gaan de zaaltrainingen zoals die oorspronkelijk gepland stonden tot en met 18 december niet door.

 

Alternatieve zaaltrainingen op 4 december en in de kerstvakantie

Gelukkig hebben we een aantal uur kunnen reserveren bij de Hertogshal en de Tweesprong zodat jullie zaterdag 4 december allemaal één uur kunnen trainen. Daarnaast is er ook voor ieder team in de kerstvakantie twee keer training (in beide weken één training) beschikbaar. Het schema voor deze alternatieve trainingen volgt zo snel mogelijk. Wij zijn op dit moment druk bezig met het trainingsschema en hopen we voor ieder team een trainer te kunnen vinden.

Op deze manier kan ieder team tot en met de kerstvakantie drie keer trainen. We vragen jullie dan ook niet zelf losse uren te gaan boeken bij de sporthallen, hoe goed bedoeld ook.

 

Trainen op het veld

Mocht je als team op het veld willen trainen, zijn daar natuurlijk tussen 5:00 en 17:00 uur wel mogelijkheden voor. Wil je als team op het veld trainen? Meld je dan aan bij Joze (wedstrijdsecretariaat, 0610297846). Wij behouden zo het overzicht zodat niet alle teams tegelijk op het veld staan.

 

We doen er alles aan om er samen met de KNHB een leuk en sportief zaalseizoen van te maken.

 

Met sportieve groet,

De TC