Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Corona-update

Nieuws afbeelding 27-11-2021

Beste leden, 

Vrijdag 26 november zijn er door de overheid nieuwe corona-maatregelen afgekondigd. Deze zijn van grote invloed op onze hockeysport. Via dit bericht brengen we jullie op de hoogte van de huidige stand van zaken.

 

Door de zogeheten "avondlockdown” kunnen alle zaaltrainingen vanaf zondag 28 november tot en met in ieder geval 18 december niet doorgaan.

 

De KNHB heeft gecommuniceerd dat de wedstrijden van de zaalcompetitie wel doorgaan. Aangezien er ook een aantal wedstrijden na 17:00 uur wordt gespeeld, wordt er nog het een en ander geschoven in de programma’s. Houd je eigen wedstrijdschema dus goed in de gaten. Er zal mogelijk ook gebruik worden gemaakt van data die nu nog niet als speeldata zijn aangemerkt, zoals bijvoorbeeld 2 januari.

 

We zijn als TC druk bezig met het onderzoeken van mogelijkheden rondom de zaaltrainingen. Hierover volgt uiterlijk maandag 29 november meer communicatie. We willen jullie dan ook verzoeken als teams niet zelf zaaluren te gaan boeken.

 

Samen met de KNHB doen we ons best om, ook met de huidige maatregelen, er toch een leuk zaalhockeyseizoen van te maken. Blijf gezond en we spreken elkaar vast snel

Met sportieve groet, 
De TC