Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

De nieuwe shirts zijn binnen!

Nieuws afbeelding 28-8-2021

 

De nieuwe shirts zijn binnen!


Met ingang van dit seizoen is Reece de leverancier van ons hockeytenue. We hebben prachtige, nieuwe, gesublimeerde shirts. De rokjes en broeken zijn ook van Reece. En.... er is weer een goede voorraad hockeysokken, uiteraard voorzien van ons logo!


Vanaf vandaag hebben we een eigen Ledenshop! In deze webshop, speciaal voor leden van onze club, kan je eenvoudig onze clubkleding met korting aanschaffen. Je krijgt standaard 10% korting op al je aankopen via de webshop. 

In de Ledenshop vind je ons eigen clubtenue, maar ook heel veel andere items zoals trainingsshirts, trainingspakken, sporttassen, bitjes, allerhande hockeysticks, hockeysokken, fitness- en hardloopkleding en accessoires. De keuze is echt enorm.

 

Heb je hockeyspullen nodig? Bestel dit dan gemakkelijk via de Ledenshop.

Van alle verkopen die via de Ledenshop worden gedaan krijgt de club namelijk ook nog eens 10% in cash terug! (Hockeyspullen die in de winkel bij Rob van der Geest worden aangeschaft tellen niet mee bij deze 10%).

Zo draag je als lid van onze club ook makkelijk bij aan een goed gevulde clubkas!


Van een paar maten zijn er nog 'oude' shirts te koop bij Rob van der Geest. Deze kun je nu tegen 50% korting aanschaffen. Uiteraard zolang de voorraad strekt.


Mocht een team interesse hebben in gesponsorde shirts, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Bij aanschaf van tenminste 15 shirts kan de sponsor en eventueel rugnummer mee gesublimeerd worden. En dat ziet er echt heel tof uit!

 

Deze ledenshop is opgezet in samenwerking met Sport2000 van der Geest en Reece Australia. Alle bestellingen kunnen worden opgehaald in de winkel. 
Je kunt er ook voor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen.   

 

Via de volgende link bezoek je onze Ledenshop: https://clubs.reeceaustralia.com/nl/hc-alkemadeWij wensen jullie een prachtig seizoen in mooie kleding van Reece!