Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Zomeravondhockey

Nieuws afbeelding 21-6-2021

We zijn al weer bijna aan het eind van het Hockeyseizoen. Aankomende weekend is voor de jeugd een Hockey 2-daagse en worden de laatste wedstrijden gespeeld. De laatste officiƫle trainingen zijn in de week van 28 juni t/m 2 juli.

Maar niet getreurd, je kan weer de hele zomer komen hockeyen bij HCA! De zomeravondtrainingen zullen 8 juli van start gaan, dus direct na de reguliere trainingen. Iedere donderdag kan je komen trainen, het schema is als volgt:

Van 18:00 tot 19:00: introductie, F & E teams.

Van 19:00 tot 20:00: introductie, D & C teams.

Van 20:00 tot 21:30: A teams, senioren & trimmers.

  • De basis voor de indeling is het team waar je volgend jaar in speelt!
  • De trainingen zijn niet verplicht (het is ten slotte vakantie), je hoeft je ook niet van te voren aan te melden.
  • Er is gezorgd voor trainers; het kan zijn dat je niet je vaste trainer hebt maar je kunt van allemaal wat leren. Ook zullen de trainers weleens verschillen.
  • De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die overweegt te gaan hockeyen; kom gerust eens kijken en doe lekker mee! Sticks zijn aanwezig. 
  • Het zijn ook introductietrainingen: we vinden het gezellig als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt die mee wil komen spelen.
  • Mocht je liever met een andere tijd meetrainen dan ingedeeld, is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

 

Wij wensen jullie nu alvast een hele fijne vakantieperiode toe maar hopen jullie ook zeker nog een aantal keren te zien op de zomeravondtrainingen.