Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Update: trainingen

Nieuws afbeelding 14-12-2020

Beste leden van HCA,

Waarschijnlijk is iedereen al op de hoogte van de nieuwe regels die vandaag (14/12) bekend zijn geworden. Wat betekent dit voor onze hockeyclub?

 

  •  De trainingen van de senioren liggen per direct stil, tot en met 19 januari 2021 wordt er door de senioren niet getraind.
  •  De trainingen van de jeugd blijven doorgaanmet dezelfde regels die eerder ook al van kracht waren. Ouders zijn dus niet welkom op het terrein, de kinderen worden bij het hek opgehaald en teruggebracht. Verder willen we de ouders verzoeken ook bij het hek afstand te houden. Hier is namelijk nog wat verbetering mogelijk. 
  • Hockeyers die met de fiets naar de hockey komen mogen hun fiets weer in de fietsenstalling aan het begin van het Hertogspark zetten. Eerder verzochten wij fietsers via achterom tel laten, voor deze winter geldt dit niet meer.
  • Kleedkamers blijven gesloten, ook met slecht weer. 
  • Als laatste, de kerstvakantie komt eraan. Officieel wordt er niet getraind tijdens de vakantie. Mocht er toch behoefte zijn om door te trainen is dit mogelijk. Dit is dan wel op eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid, overleg ook even met de trainer. Houd je ook in dit geval aan alle bestaande regels die momenteel van kracht zijn.
Als er nog dingen onduidelijk zijn, stuur ons dan vooral even een appje/mailtje. 

 

Met vriendelijke groet,

De TC

Bas, Marijn, Isa, Floris en Brigitte