Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

update: protocol trainingen groepen van vier senioren

Nieuws afbeelding 23-11-2020

PROTOCOL TRAININGEN GROEPEN VAN VIER SENIOREN

Groepsgrootte:
Het aantal spelers en trainers dat aanwezig mag zijn is:
4 x 4 spelers en 1 trainer per veld. De keeper valt niet onder de 4 spelers, deze staat in zijn/haar eentje in een eigen ruimte (de cirkel). Spelers mogen tot aan de rand van de cirkel een oefening doen en vanaf de rand van de cirkel afronden op goal.

Registratie spelers:
De trainer stuurt voor de training een lijst met wie bij welk groepje/kleur hoort. Dit moet dus voorafgaand aan de training duidelijk zijn. De groepjes van 4 blijven gedurende deze gehele speciale trainingsavond hetzelfde en mogen niet wijzigen.

Kleur kleding:
Groepjes van maximaal 4 personen trainen in dezelfde kleur shirt en deze is van tevoren afgestemd met de rest van het team of er wordt gebruikt gemaakt van de hesjes om dit duidelijk aan te geven.De trainer/ corona-verantwoordelijke zal hierop toezien.

Materiaal:
De ballen en het materiaal op het veld wordt alleen door de trainer aangeraakt of één aangewezen speler.

Afstand:
Binnen de groepjes van 4 wordt ten alle tijden 1.5m afstand gehouden en tussen de groepjes een grotere en duidelijke afstand die de groepen van elkaar onderscheidt.

Aankomst & vertrek bij de velden en clubhuis:
Bij aankomst bij de velden houd je ten alle tijden 1.5m afstand en ga je niet met zijn alle bij elkaar staan om bij te kletsen. Na de training verlaat je z.s.m. de locatie. Kleedkamers en kantine blijven gesloten. Zie hiervoor ook de communicatie van de algemene maatregelen op de website. Als je op de fiets komt dan liefst via het achter hek en niet meer dan 5-10 minuten voor de training aanwezig zijn.

Start training:
Bij de start van de training zal de trainer de reeds uitgezette oefeningen uitleggen en de wijze van doordraaien communiceren. Ook bij deze instructie houden wij ten alle tijden 1.5 meter afstand.

Corona coördinator/verantwoordelijke/contactpersoon:
Ieder veld heeft haar eigen coördinator, dit is de trainer of aanvoerder die op dat moment de leiding heeft op het desbetreffende veld. Deze fungeert als aanspreekpunt wanneer dit nodig is.

Naleving:
Bij het niet naleven van het ”Protocol trainingen in groepen van 4 voor senioren” zal geen waarschuwing worden gegeven, maar is het team dat het betreft direct één week onthouden van trainen.

Opzet training:
Voorafgaand aan de training worden de oefeningen uitgezet en is het duidelijk hoe deze training zal verlopen.

Schema training:
Maandag: Dames 3 (veld 1 20.00-21.00) – trainer Daan Vessies

Dinsdag: Dames 1 (veld 1 20:00-21:00) – trainer Marcel Bakx

Dinsdag: (J)H1 (veld 1 21:00-22:00) – trainer Marcel Bakx

Dinsdag: Dames 2 (veld 2 19:45-20:45) – trainer Koen van der Meer

Met vriendelijke groet, 

de TC