Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: Autobedrijf Straathof

Nieuws afbeelding 2-11-2020

In 1985 is Vakgarage Straathof in Roelofarendsveen gestart en sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf waar gezelligheid en professionaliteit bovenaan staan. Inmiddels zijn wij verhuisd naar de Ripselaan 30 in Nieuwe Wetering, naar ons welbekende locatie.

Wij werken met het juiste gereedschap om uw auto op en top rijdend te maken en houden. Of dit nu is voor reparatie en onderhoud of schade, wij zijn van alle markten thuis en bedreven in alle merken. Of het nu gaat om nieuwe auto’s of auto’s met ervaring. De aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto of het leasen, zowel prive als zakelijk, is voor ons geen probleem, net als een hybride of elektrische auto.


Wij sponsoren HCA omdat wij het belangrijk vinden dat er voldoende sportiviteit in de regio is en hockey is, net als een goed autobedrijf, teamsport. Door de vereniging te sponsoren, dragen wij bij aan het gezond houden van de vereniging en de leden.


Komende periode gaan wij aan de gang om auto’s van zomerbanden te wisselen naar de winterbanden. Uiteraard gebeurt dit alles op een corona-proof manier, zodat onze klanten en medewerkers altijd veilig zijn.


U bent van harte welkom om een ons bedrijf te bezoeken, dit kan ook via www.vakgaragestraathof.nl. Hier kunt u uw volgende auto uitzoeken, maar ook een afspraak maken voor de werkplaats.


Tot ziens bij Vakgarage Straathof

Ripselaan 30

Nieuwe Wetering

071-3310744