Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Opfriscursussen fluiten

Nieuws afbeelding 17-9-2020

Beste leden van HCA, 


Tijdens de coachavond was er wat verwarring over de opfriscursussen wat betreft fluiten (wie, wat, waar en wanneer) dus bij deze even een overzicht. 


Donderdag 17-09 om 19:00

Opfriscursus senioren. Bij deze opfriscursus worden alle belangrijke regels nog een keertje doorgenomen wat betreft het senioren hockey (11-tal hockey). Als het goed is hebben de betreffende personen zich al opgegeven. 


Woensdag 23-09 om 20:00

Opfriscursus senioren en jeugd. Deze avond is bedoeld voor de overige senioren die 17-09 niet aanwezig konden zijn. Verder is deze cursus voor de MA leden. Voel je vooral welkom!


Donderdag 24-09 om 18:30

(Nieuw) Opfriscursus voor de ouders van de MC1 en MD1. In dit uur zullen de regels besproken worden die belangrijk zijn voor een (beginnend) elftal. Ook kunnen jullie in dit uur zoveel vragen stellen als jullie willen. Wees erbij! 


Donderdag 24-09 om 19:30

Deze avond is nieuw, en is bedoeld voor de ouders en coaches van de Jongste jeugd (intro's, MF1 en ME1). Alle regels zullen nog een keer doorgenomen worden. Er is zeker ook ruimte voor vragen, dus stel deze vooral. Ook is dit een mooie avond om elkaar beter te leren kennen en ondertussen het spelletje beter te begrijpen. 


Lynn van der Hoorn zal deze avonden organiseren. Zij is een officiĆ«le bondsscheidsrechter en weet de kneepjes van het vak. Stel dus gerust al je vragen. Mocht je vooraf al vragen hebben/onderwerpen willen aandragen, stuur dan even een mailtje naar [email protected] Wel willen wij jullie vragen je aan te melden voor deze avonden. Zo weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen en kunnen wij alles corona-proof klaarzetten. 


Via deze link kan je je aanmelden.

https://docs.google.com/document/d/19JfliJsnLdpSHI9tM4snNN92Ya-PiI_v-JB-pTlZHT0/edit

Met vriendelijke groet, 

Lynn van der Hoorn en Brigitte Mulder