Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Verven Clubhuis; we zijn begonnen!

Nieuws afbeelding 28-5-2020 Dag allemaal,

Na een oproep in de laatste nieuwsbrief zijn we begonnen met het verven van ons clubhuis. Afgelopen zaterdag met z'n viertjes een mooi begin gemaakt en deze week lekker doorgepakt. Nu de corona ons het hockeyen belet, hebben we ons ten doel gesteld om komend seizoen te starten met een clubhuis dat er weer tiptop bij staat!

Het is een behoorlijke klus maar als we er samen onze schouders onder zetten is het te doen. De senioren hebben hun medewerking toegezegd evenals diverse vrijwilligers maar hoe meer hulp hoe sneller (en beter) we de klus kunnen klaren.

Daarom deze update en oproep aan alle leden, ouders van leden en eenieder die HCA een warm hart toedraagt om de te komen helpen. Bij goed weer starten we sowieso iedere zaterdagmorgen om 09;00 uur. Heb je doordeweeks tijd of ken je iemand die dit heeft en wel een ochtendje wil komen verven laat dit dan weten. Dan regelen we dat je aan de slag kunt.

Uiteraard kunnen we door de corona niet met 'n allen tegelijk aan de slag. Maar wil ons helpen laat dit dan even weten aan mij (René) 06 22383058.

En, PS, als je komt neem als mogelijk zelf een schuurmachine mee. De rest hebben wij voor je klaar liggen.

  

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws