Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Vacature wedstrijdsecretaris

10-5-2020

Vacature wedstrijdsecretaris

Vacature wedstrijdsecretaris

Een diverse, vooral administratieve, functie waarbij je zorgt dat alle wedstrijden ingepland worden en controleert of alle uitslagen (correct) zijn uitgevoerd. Je hebt daarbij contact met de eigen teams, wedstrijdsecretarissen van andere clubs en de hockeybond, wat een leuke inkijk achter de schermen geeft.

 

Voor wie

Iedereen die iets voor HC Alkemade wil betekenen en niet veel tijd heeft. Alles kan vanuit huis en op het moment dat het jou uitkomt. 

Het is ook heel goed te doen als combi functie met 2 personen.

 

Taken o.a.:

-        Wedstrijdplanning maken (veldhockey);

-        Wedstrijdformulieren controleren (ieder wedstrijdweekend);

-        Contactpersoon binnen HC Alkemade, naar andere clubs en bij de Bond, inzake planning, uitslagen en afgelastingen;

-        Velden reserveren voor oefenwedstrijden.

 

Hoeveel tijd kost het

Gemiddeld kost het uitvoeren van de taken van het wedstrijdsecretariaat iets minder dan een uur per week aan tijd. De weken waarin de wedstrijden worden ingepland (ongeveer 3 keer per jaar) kost het iets meer tijd. Tijdens de zaalperiode kost het minder tijd.

 

Per wanneer

De functie is per direct beschikbaar en er is mogelijkheid om ingewerkt te worden.

 

Belangrijk

De wedstrijdsecretaris is een kleine spil tussen alle vrijwilligers van onze club maar wel een heel belangrijke.

Onze huidige wedstrijdsecretaris stopt na dit seizoen en de wedstrijden moeten wel ingedeeld worden. De functie is naast heel leuk om te doen ook heel belangrijk voor onze club. Voel je geroepen!

 

Vragen

Als je geïnteresseerd bent, maar ook als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact op nemen met Karin Broström ([email protected] of telefoon 06 2043 5995) en Els van der Salm ([email protected] of telefoon 06 2220 3546)