Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

We mogen weer hockeyen!

Nieuws afbeelding 27-4-2020 Eindelijk goed nieuws. Helaas nog niet voor senioren (18+), voorlopig alleen jeugd t/m 18 jaar, en met beperkende maatregelen. Hopelijk is dit een eerste stap, en is er snel verdere versoepeling mogelijk. Voorlopig zijn we hier in ieder geval erg blij mee, zullen we ons aan de voorwaarden houden, en ook gebruik maken van de mogelijkheden.

Het plan
Vanaf maandag 4 mei start het trainingsschema weer, voor de (jongste) jeugd teams. We zullen starten met de normale dagen, tijden en trainers.
Vanaf dinsdag 12 mei zal er  ook wekelijks introductietraining gegeven worden, en zijn alle vriendjes en vriendinnetjes die mee willen doen, ook van harte welkom.


Maatregelen
Algemeen
Het sportpark is niet toegankelijk voor ouders, tenzij in functie. Dit betekent ook dat de spelers niet tot het veld gebracht mogen worden. We creëren drie mogelijkheden:
Iedereen die op de fiets komt, gebruikt het hek aan de achterzijde van het complex, en parkeert zijn fiets op het grasveld achter ons clubhuis.
Jeugd: lopend of met de auto, gaat via de hoofdingang, en loopt naar het clubhuis. Let op, met ROAC is afgesproken dat we rechts lopen op het pad.
Jongste jeugd: verzamelen bij het hek bij de hoofdingang, de trainer haalt je 5 minuten voor het begin van de training daar op.

Om groepsvorming te voorkomen, kom op z’n vroegst 10 minuten voor de training naar de club, en na de training vertrek je onmiddellijk weer naar huis. 

Ben je verkouden? Blijf dan thuis! Verkouden of anderzijds zieke spelers zijn niet welkom. 

Het Hertogspark blijft overdag op slot, en wordt alleen geopend voor trainingen. 

Het clubhuis blijft ook gesloten. EHBO is uiteraard bereikbaar. Kleedkamers en douches zijn ook gesloten. Ook het toilet is gesloten, voor kinderen tot en met 12 jaar is het toilet beschikbaar in geval van nood. Ga vooraf thuis naar de wc!

Let op, dit betekent ook dat je geen spullen binnen kan opbergen. Houd dus rekening met het weerbericht, je tas ligt buiten, en je kan zelf ook niet schuilen tegen de regen.


Jeugd t/m 12 jaar

Deze groep hoeft zich niet aan de 1,5 meter te houden, en mag dus partijvormen spelen. 

Materialen worden niet door spelers aangeraakt (pionnen, hesjes, doelen). 

Hesjes kunnen dus niet gebruikt worden, en ballen worden alleen met sticks aangeraakt. 

Jeugd 13 t/m 18 jaar

Ook op het veld wordt 1,5 meter afstand gehouden. Hierdoor kunnen er geen duels worden gespeeld, en dus ook geen "normale” partij en balbezit. 

Materialen worden niet door spelers aangeraakt (pionnen, hesjes, doelen). 

Hesjes kunnen dus niet gebruikt worden, en ballen worden alleen met sticks aangeraakt. 


We zijn erg blij dat we weer mogen hockeyen met elkaar. Ondanks alle maatregelen, is dit toch weer iets dat wél mag, dus laten we daarvan genieten! Ook heeft de overheid aangeven te hopen dat niet-leden ook welkom zijn bij de sportverenigingen, daarom nodigen we iedereen vanaf 12 mei uit om ook vriendinnetjes uit te nodigen bij de trainingen, en zeker ook bij de intro trainingen.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws