Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Avondje Swingo voor de D en C meiden weer erg gezellig!

Nieuws afbeelding 5-2-2020
Vrijdag 31 januari was het weer zover, de jaarlijkse Swingo stond weer op de agenda! Alle meiden van de MD1 en MC1 en vriendinnen waren van harte welkom om in het clubgebouw van HCA om mee te spelen, zingen en natuurlijk ook te swingen!!
Swingo is de hippere versie van het aloude bingospel, waar in plaats van balletjes met nummertjes worden omgeroepen de meest trendy hitjes en klassiekers worden gedraaid. Wie ze herkent en op haar kaart heeft staan mag ze wegstrepen, totdat uiteraard de kaart vol is! En net als bij het echte bingospel betekent een 'valse swingo' natuurlijk een liedje zingen.... 
De meiden gingen lekker bij elkaar zitten, dat is natuurlijk wel zo gezellig en zongen vol enthousiasme het ene na het andere nummer mee! De kaarten raakten steeds voller en voller bij de meesten en iedereen had de grootste lol! 
Tussendoor moest er natuurlijk ook nog wat geknabbeld worden van de knakworstjes, chippies en smaakte de limo goed! Uiteindelijk na verschillende rondes zat de avond erop en mochten naast de verschillende winnaars, alle meiden een prijs uitzoeken. Van gezichtsmaskers, handige notitieboekjes, bruisballen en fluffy pennen en meer. En zo ging dus niemand naar huis met lege handen! Kortom het was weer een echte gezellige avond voor alle aanwezigen, even iets anders dan hockeyen met elkaar, maar daarom niet minder leuk! Voor diegene die het gemist hebben...., hou deze activiteit goed in de gaten voor het volgend seizoen en zorg dat je er bij bent!