Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

De super sunday was een groot spektakel

Nieuws afbeelding 22-11-2019

Verslag Super Sunday 17 november

De tweede editie van de Super Sunday is er eentje waar nog lang over gesproken zal worden!
Wat was het gezellig; wat waren de wedstrijden goed; wat hebben we lekker gegeten en wat zijn we nog lang doorgegaan met de 3e helft!

Afgelopen zondag 17 november was het weer zover: Super Sunday bij HCA!
Aanleiding was het feit dat al onze senioren thuis speelden tegen één en dezelfde tegenstander, namelijk Scoop uit Delft. Daarbij vonden we het hoog tijd worden een reünie te organiseren voor alle oud-leden en vrijwilligers. Tijdens die reünie is ook Walking Hockey (WaHo) geïntroduceerd bij HCA met veel succes, hierover meer onder het bericht "Walking Hockey; veel leuker dan je denkt!”

Dames 1 mocht de dag beginnen en speelden een puike wedstrijd tegen Scoop D1 die werd gewonnen met 5-3. Na de gezamenlijk genoten lunch bleek de teleurstelling bij de dames van Scoop groter dan verwacht en blijven zij helaas niet hangen voor de 3e helft, dat zou later wel anders worden!

Daarna was H1 aan de beurt die ook een goede, maar moeizame wedstrijd speelden tegen Scoop H3. Dat bij het laatste fluitsignaal de punten verdeeld konden worden (1-1) was mooi meegenomen, maar bij menigeen leefde het idee dat hier meer uit te halen was geweest.

Afsluiter van de dag was de wedstrijd van H2 (officieel HJ1) tegen Scoop HJ3; dit bleek een waar spektakelstuk te worden! Na aanvankelijk een 0-3 achterstand liep HCA gaandeweg de wedstrijd steeds meer in, tot zo’n 10 minuten voor het einde een 3-4 achterstand werd omgezet in een 4-4 gelijkspel. En toen roken onze heren bloed! Met een geweldige eindsprint en goed hockey kon in de laatste minuten een 5-4 overwinning worden.

Na zo’n inspanning smaakt een 3e helft het best! De kantine zat inmiddels bomvol met spelers en oud spelers en het buffet was in aantocht. Alle ingrediënten aanwezig dus voor een super gezellige en lange nazit. Speciaal compliment voor de heren van Scoop, die ondanks het resultaat van de wedstrijden wel aanvoelden dat het nog lang gezellig zou worden. Zij hebben méér dan hun bijdrage geleverd aan de 3e helft en zijn pas laat, heel laat weer terug naar Delft gegaan. Nieuwe hockeyvrienden gemaakt en we mogen nog uit naar Scoop dus een vervolg is in de maak!

Het is laat geworden die avond! Ook de veteranen hebben laten zien dat ze hockey, én hockeyfeesten nog niet verleerd zijn en hoe bijzonder is het dat meerdere generaties HCA spelers samen zo’n feest kunnen bouwen!

Speciaal woord van dank hier aan Ans! Zij heeft alle wedstrijden "gespeakerd” én heeft ervoor gezorgd dat alle wedsstrijden afgeslagen werden met een gesponsorde wedstrijdbal! Dank ook aan Monique en Patricia, die de keuken de hele middag op geweldige wijze verzorgd hebben!

Wij gaan ons beraden op een volgende Super Sunday komend voorjaar en kijken met heel veel plezier terug op deze laatste editie. Jullie hebben het feest gemaakt; wij hebben alleen de slingers opgehangen dus dank daarvoor namens ons!

Ans, René, John, Joost

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws