Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

HCA organiseert een WaHo Reünie op Super Sunday 17 november

Nieuws afbeelding 17-10-2019

Aan alle ex-veterinnen en ex-veteranen van HCA en iedereen die wil meedoen! Op Super Sunday 17 november organiseert HCA een gezellige reünie met, voor wie de stick nog niet in de wilgen heeft gehangen, een WALKING HOCKEY event!

Beste allemaal,

Hebben jullie ook zulke goede herinneringen aan HC Alkemade?​ Teamwork binnen en buiten de lijnen!

Tijd voor een aanvulling: Wa​lking ​Ho​ckey!

Zondag 17 november is het Super Sunday bij HC Alkemade in Rijpwetering.

D1 speelt om 12.45, H1 speelt om 14.30 en H2 speelt om 16.15 uur. De tegenstanders zijn allemaal studententeams van Scoop uit Delft. Dat belooft topsport en gezelligheid, de clubhuiscommissie zet haar beste beentje weer voor en zal zorgen voor een winterbuffet voor wie wil blijven eten!

Alleen kijken, eten en drinken is leuk en ... zelf actief zijn, is nog leuker. Graag nodigen we jullie daarom uit voor een of meer wedstrijden Walking Hockey. In voetbal en basketbal is ‘walking’ al een succes, in hockeyland van start gegaan bij HDM en Alecto.

Jullie zijn van harte welkom om eerst D1 aan te moedigen. Daarna om ca 14 uur volgt een woord van welkom met een toelichting op WaHo. Een van de initiatiefnemers bij Alecto legt ons e.e.a. uit (voor de spelregels zie de bijlage). Daarna spelen we de eerste ronde 5 tegen 5 op het tweede veld, twee maal 15 minuten. Het speelveld is 1/8 van een normaal veld, er kunnen dus 80 mensen gelijktijdig WaHo spelen :-)

Neem je sportschoenen mee en je hockeystick. Als je die echt aan de wilgen hebt gehangen, zijn er in het clubhuis genoeg voorhanden.

Voor catering en planning graag je reactie: Ik kom :-)
Laat s.v.p. ook even weten of je mee wilt eten.
Aanmelden kan op [email protected] en/of [email protected]

Neem vrienden en bekenden mee, hoe meer WAHo-ers, hoe meer vreugd.

Plan is om in de week na Super Sunday jullie ervaringen en meningen te inventariseren. Ons doel is regelmatig lekker buiten te spelen met gezelligheid voor en na een wedstrijdje. Doet denken aan hockey op zomerochtenden, ook een goede herinnering!

Graag tot 17 november en …,

have a happy hockeyday too!

Ans en René, John en Joost
Clubhuis cie. en WaHo cie. a.i.

PS; Hoort zegt het voort!
Het is niet makkelijk alle oud leden nog te traceren. Dus heb je nog contact met je oude teamgenoten en hockey vrienden en vriendinnen nodig ze dan namens ons van harte uit om te komen!