Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Basisopleiding KNHB

Nieuws afbeelding 15-10-2019
De KNHB heeft een plan opgericht om clubs te helpen in het training geven en coachen, en daar hebben wij als club gebruik van gemaakt!
Een groot onderdeel hiervan was afgelopen drie maandagen te beleven bij ons op de club. Lutger heeft ons drie avonden ge├»nformeerd en geholpen over hoe wij het training geven en coachen kunnen verbeteren en problemen waar wij tegen aanliepen op te lossen. 

De eerste avond ging over de algemene aanpak van wat belangrijk is voor een team en de club. De tweede avond was meer gericht op trainen en wat daar belangrijk bij is. Er kwamen dingen aan bod zoals, hoe je het tempo in de training houd, hoe je een training maakt en opbouwt enzovoort. De derde avond was meer gericht op het coachen, op welke manier je kinderen het beste kunt helpen en hoe je met afspraken kan omgaan. 

Deze weken hebben andere inzichten gegeven over hoe je kan kijken naar onze sport en hoe je met bepaalde dingen kan omgaan. Ben je benieuwd naar de PowerPoints van deze avonden, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Brigitte Mulder
TC