Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: Keurslagerij van der Meer

Nieuws afbeelding 5-10-2019
Keurslagerij van der Meer is sponsor van het 1e team heren Hockey Club Alkemade! Dit doen we samen met de Vergulde Vos.

Wie we zijn?
Voor veel mensen is Keurslagerij van der Meer wellicht een bekende naam. Inmiddels zijn Patrick, John en Marco de 4e generatie van dit familiebedrijf.  Naast onze 2 winkels in Roelofarendsveen en Nieuw Vennep hebben we een mooie productielocatie in Roelofarendsveen. Waar we naast  de productie van het vlees en vleeswaren voor de winkels dit ook doen voor collega slagers, groothandel en supermarken actief zijn.

Waarom sponsoren wij HCA?
Wij sponsoren HCA omdat wij alle sporten belangrijk vinden voor jong en oud en ook de vrijwilligers dmv de sponsoring een steuntje in de rug te willen geven om die dingen te doen die nodig zijn om te kunnen sporten. Zonder alle vrijwilligers geen sport. Dit geldt voor alle verenigingen.

Wat doen we nog meer?
Ook op het gebied van bbq en buffetten zijn we zeer actief.  Vanuit onze winkel in Roelofarendsveen zijn we dagelijks bezig met het bereiden van maaltijden voor grote groepen, maar ook voor een snelle gezonde kant en klare maaltijd ben je bij ons aan het juiste adres. Dus heb je i.v.m. werk en daarna snel door naar de hockeytraining geen tijd om te koken. Kijk dan eens in onze winkel naar ons uitgebreide assortiment kant en klare maaltijden.

Mocht je meer over ons willen weten, kijk dan op www.keurslagerijvandermeer.nl of bel ons op 071-3313418