Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: Kubox Opslagruimte

Nieuws afbeelding 1-9-2019

 

Kubox Opslagruimte is met trots sponsor van mB1 van Hockey Club Alkemade!

Nancy van der Meer, de moeder van Ris Koek uit team mB1 is HR adviseur bij Kubox en zo is Kubox sponsor geworden van HCA. Hoog tijd dus om eens te laten weten wat Kubox nu eigenlijk doet.


Wie we zijn?
Voor iedereen de ruimte! Dat is waar Kubox voor staat!  
Of je nu opslagruimte nodig hebt vanwege een verhuizing of verbouwing of omdat je tijdelijk naar het buitenland gaat. Of je nu weinig opslagruimte nodig hebt of veel, heel kort of juist lang. Kubox biedt ruimte die past bij iedere opslagbehoefte. Hoe fijn is het als je inboedel of andere spullen die je niet kunt of niet wilt gebruiken veilig opgeslagen staan?

Hoe we dat doen?
Op 2 manieren… In éen van onze vaste opslaglocaties of we brengen je opslagruimte gewoon bij jou voor de deur! Op die manier zijn wij overal in de buurt. Altijd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor je is dat je een opslagruimte krijgt die bij je opslagwensen past. Dat je niet teveel betaalt voor een schone, droge en veilige opslag. En we ontzorgen. We denken met je mee over vervoer en verpakken.

Onze vaste Kubox opslaglocaties zijn gevestigd in Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, op de grens tussen Rotterdam West en Schiedam, Alphen aan den Rijn en Alkmaar.

Met Kubox Opslagruimte Thuisbezorgd bezorgen we opslagruimte voor de deur in bijna heel Nederland!

Mocht je meer over ons willen weten, kijk dan op www.kubox.nl of bel ons op 088-506 2900.