Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Hockeykampen.nl in de zomer op HC Alkemade!

Nieuws afbeelding 25-5-2019

In de zomervakantie (22 t/m 24 juli) organiseert Hockeykampen.nl bij ons op de club een hockeykamp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Het worden drie dagen vol plezier, hockey, leuke trainers en een gave clinic van een topspeler! LET OP: nu met Early Bird-voordeel tot 1 juni!

Ook in 2019: Gratis Indian Maharadja kampshirt bij aanmelding voor het zomerkamp!

De kampen starten dagelijks om 9:30 en zijn om 16:30 weer afgelopen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Hockeykampen.nl.

Tijdens het kamp is er een super leuk thema, deze houden we nog eventjes geheim. Kom op kamp en word heel snel heel veel beter!

Meer informatie of inschrijven? Check snel  http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-hc-alkemade/

Kan je niet tijdens het kamp op HC Alkemade?

Kom dan naar het Hockey & Beach-overnachtkamp op Walcheren in Vlissingen in juli (8-11 juli) of HBS in Bloemendaal (12-15 augustus). De linkjes vind je hieronder. Wil jij op het echte hockeyavontuur? Ga dan mee naar Barcelona. Lekker hockeyen in de Spaanse zon? Ga snel naar www.hockeykampen.nl/hockeykampen/?filter_regio=internationaal voor meer informatie! Check ook www.hockeykampen.nl/hockeykampen/ voor de gehele kampenkalender!