Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Nieuwsbrief

Introductie nieuwe commissie

Nieuws afbeelding 31-1-2019

Beste lid van HC Alkemade,

Beste ouder/verzorger,

 

Om dit jaar goed te beginnen hebben wij als club prioriteiten gesteld. Een commissie op het gebied van promotie en communicatie is ontstaan. Wij staan voor een heldere en doorzichtige communicatie tussen alle lagen van deze vereniging en zijn continu actief op het gebied van ledenwerving en ledenbehoud.  

 

Ledenwerving is een onderdeel waar wij al druk mee bezig zijn. Samen met de gemeente, BSO en scholen zijn wij begonnen met het opstarten van allerlei activiteiten om de hockeyende gemeenschap te versterken. 

 

Ook ledenbehoud staat hoog op ons lijstje. Samen met de JAC en de clubhuiscommissie willen wij ervoor zorgen dat de gezellige sfeer in en rondom onze club wordt gewaarborgd. Doormiddel van o.a. evenementen willen wij de leden benaderen. Wij zullen op deze manier in de toekomst als club mooie hoogtepunten bereiken. 

 

Een goede club gaat samen met een goede communicatie.Communicatie is in het verenigen van nu, de rode draad die de vereniging bij elkaar houdt. Wij als club staan dan ook voor één gezamenlijke en toegankelijkecommissie. Onder deze commissie zullen ook de taken sociale media en berichten op de website vallen. Voor al jullie inbreng m.b.t wedstrijdverslagen, vernieuwde ideeën en feedback kunnen jullie ons contacten via [email protected]. Voor dringende verzoeken of mededelingen kunnen jullie ons bereiken op 0624946124. Wij zullen jullie moeite en positieve energie waarderen. Wij zijn een vereniging voor en door leden, samen maken wij deze club en daar mogen wij trots op zijn. Dus heb je een leuke foto of iets wat je graag wilt melden? Geef het ons door!

 

In de aanloop naar de tweede helft van het seizoen zijn er ook al de nodige vergaderingen geweest om concrete plannen op te stellen. Wij kijken uit naar een kleurrijke toekomst die wij gezamenlijk in gaan kleuren. 

 

Er komt alleen nog wel 1 puntje bij kijken. Op onze sociale media zouden wij graag onze club willen laten zien, en bij onze club horen onze leden! Er is dus een mogelijkheid dat er een foto van jou/jouw kind op onze sociale media verschijnt. Natuurlijk zullen deze foto’s beschaafd zijn en zullen wij niemand belachelijk maken! Wil je niet dat jij/jouw kind op onze sociale media verschijnt, verzoeken wij u om ons een mail terug te sturen.Zodat wij dit weten en er rekening mee kunnen houden! Als u niet op deze mail reageert gaan wij ervan uit dat je er geen problemen mee hebt en wij foto’s mogen plaatsen. 

 

Ps. Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Volg ons vooral en laat wat van je horen.    

 

 

 

Commissie promotie en communicatie HC Alkemade 

Brigitte Mulder, Julia Wesselman en Koen van der Meer