Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Senioren

Trimmers kloppen Noordwijk in spannend duel!

Nieuws afbeelding 15-12-2018 Afgelopen donderdag was het eindelijk zover; onze trimmers gingen voor het eerst het veld op tegen een officiƫle tegenstander: de trimmers van Noordwijk!
Wie denkt dat een wedstrijd van de trimmers geen spektakel is heeft het goed mis; de aanwezige supporters hebben zich kostelijk vermaakt. HCA kwam sterk uit de startblokken en had aanvankelijk het overwicht. Dit resulteerde na zo'n 10 minuten al in een welverdiende 1-0; gescoord door Berny op een strakke voorzet van Dirk.
Noordwijk echter, was niet van plan zich hierbij neer te leggen en zette een tandje bij. Ons overwicht werd evenwicht en er ontstond een pittige strijd waarbij over en weer kansen werden gecreƫerd. HCA kreeg het lastig, maar keeper Martijn bleek een uiterst waardevolle goalie en redde onze trimmers menigmaal. De 1-0 werd succesvol verdedigd en de eerste winst is een feit.

De derde helft mag niet ongenoemd blijven; ook daarin blijken onze trimmers uiterst bedreven. Er is flink genetwerkt waardoor er nu contacten zijn met trimmers van nog meer clubs uit de buurt. Er zullen dus zeker nieuwe wedstrijden volgen.

Dank trimmers voor dit initiatief, een leuke pot hockey en een gezellige avond!