Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: Van der Geest Oud Ade BV

1-11-2018
 
Van der Geest Oud Ade BV is al jarenlang een trouwe sponsor van HCA.
Omdat 95% van ons werk zich bevindt binnen een straal van 20 km om ons heen, doen wij het liefst ook sponsoring dicht bij huis!
Daarom staan onze borden niet alleen bij de hockey vereniging maar ook bij de voetbal, in de sporthal en bij de tennisclub op het Hertogspark.

Bouwbedrijf Van der Geest bestaat inmiddels 95 jaar en op dit moment is de leiding in handen van Jan en Hugo van der Geest, de 3e generatie in het familiebedrijf.
Van beide eigenaren hebben er kinderen gehockeyd en voor ons beiden is op die manier ook de binding met de club ontstaan.
Van Jan hebben zijn kinderen Jur en Mo gehockeyd en van Hugo waren dat Elle en Isa die de laatste jaren samen in hetzelfde team zaten (dames 1)
Inmiddels zijn onze kinderen niet meer actief op de hockey club Alkemade, maar wij nog wél als sponsor !
De verbouwing én uitbreiding van het clubhuis, ongeveer 8 jaar geleden, hebben wij destijds samen met Akerboombouw gedaan en tevens hebben we toen de overkapping van het terras gemaakt.
We hebben toen tezamen met de bouwcommissie  getracht om met een klein budget heel veel voor elkaar te krijgen, wat volgens mij heel goed gelukt is!

Van der Geest Oud Ade BV is een allround bouwbedrijf die allerlei werkzaamheden kan uitvoeren.
Of het nu gaat om de nieuwbouw van een luxe bungalow, de huisvesting van uw bedrijf of een verbouwing betreft, wij voeren het graag voor u uit!
Met een team van ca. 40 vaste, vakkundige medewerkers kunnen wij (bijna) elk werk aan, mede door een groep vaste onderaannemers en installateurs.
Al deze mensen komen ook uit Oud Ade, Rijpwetering of een van de andere dorpen uit onze eigen Gemeente Kaag & Braassem.
Ook in het huisvesten van sportclubs zijn wij inmiddels redelijk ervaren. Onlangs hebben wij de nieuwe huisvesting verzorgd voor voetbal en cricketclub ASC in Oegstgeest en voetbalvereniging RCL in Leiderdorp.