Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Sponsor van de maand: Gebr. van der Poel

Nieuws afbeelding 2-10-2018

Gebr. van der Poel is sponsor geworden toen onze dochter Bo op Hockey is gegaan, voor die tijd had ik eigenlijk geen contact met de club. Op zich wel vreemd want wij zijn als bedrijf juist zeer betrokken bij de diverse clubs in de nabije omgeving.


Maar toen Bo lid werd van de club waren wij aangenaam verrast door de betrokkenheid van de leden en de leuks sfeer die er aanwezig is, dit heeft ons doen besluiten om ook deze club te steunen.


Bo heeft ongeveer 13 jaar gehockeyd maar is aan het einde van vorig seizoen gestopt, maar dit is voor ons geen reden op te stoppen als sponsor.


Gebr. van der Poel is gestart in 1965 als agrarisch loonbedrijf, maar is in de loop van de jaren naast het agrarische werk vooral ook actief als aannemer in de grond- weg- en waterbouw. 
 

Onze klantenkring bestaat uit: Overheden zoals gemeenten en waterschappen, bouwbedrijven, jachthavens en particulieren.


Wij werken op dit moment met ca. 38 mensen aan diverse projecten in de wijde omgeving rond Oud Ade, dit werk verschilt van het oogsten van gras, schonen van watergangen, plaatsen van 3 kilometer beschoeiing tot het maken van een vlonder in een tuin.


Ons bedrijf is gevestigd in Oud Ade en vanaf 2015 is het bedrijfspand compleet vernieuwd en als een van de eerste bedrijven binnen de gemeente 100% energie neutraal.


Naast ons moderne en uitgebreide machinepark vorm ons personeel het kapitaal van ons bedrijf want zij maken het dat wij als slogan kunnen hebben:          GP Gaat tot de bodem


En hiermee bedoelen wij dat als een klant ons de ruimte geeft om mee te denken, wij altijd gaan voor het maximale resultaat.


Voor een compleet beeld van ons bedrijf kunt u onze website bezoeken: www.gebrvdpoel.nl  en klikt u vooral even op de onderstaande foto van het bedrijf


 

 

 

 

Bijlage