Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Sponsor van de maand: Akerboombouw

Nieuws afbeelding 29-8-2018

In de rubriek sponsor van de maand deze keer Akerboombouw uit Roelofarendsveen. Wij spraken met een van de eigenaren Eric Vrieler.

Akerboombouw is al heel lang sponsor van HCA. Onze 3 kinderen Jan, Anne en Emma Vrieler zijn allemaal jong gestart met hockeyen bij HCA en hebben veel leuke dingen meegemaakt op de hockeyclub en in hun teams. Van kampioenschappen, last-minute overwinningen, briljante ballen en mooie vriendschappen tot onverwachte verliezen en een gebroken sleutelbeen. Zelf hockey ik al mijn hele leven en heb ik de nodige seizoenen in Heren 1 en bij de Veteranen gespeeld. Daarnaast altijd met veel plezier gefloten, trainingen gegeven en coaching gedaan. Mijn vrouw Kristel Akerboom is daarnaast heel wat jaren heel betrokken geweest als bestuurslid en voorzitter

Bij Akerboombouw vormen mijn zwager Peter Akerboom en ik de 3e generatie van een inmiddels ruim 85 jarig traditioneel aannemersbedrijf. Traditioneel in de zin dat wij trots zijn op ons vakmanschap en ons voornamelijk bezighouden met restauratie, verbouwingen en exclusievere nieuwbouw. Dit doen we in de randstadregio voor architecten, particulieren en grote opdrachtgevers als de Rijksgebouwendienst. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waarin wij kozijnen, ramen en deuren maken voor eigen werken, collega aannemers en particulieren. Een bijzonder specialisme zijn de bouwkundige werkzaamheden die wij doen voor netbeheerders als Liander, Stedin en Joulz.

Met onze medewerkers vormen we een hecht team. Kijk eens op onze website www.akerboombouw.nl wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij vinden het leuk om sponsor van HCA te zijn en wensen alle leden een mooie tijd toe op deze leuke club.

Akerboombouw BV                                                                                   

Veenderveld 14               

2371 TV Roelofarendsveen                                                                                             

 


   www.Akerboombouw.nl