Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Bericht van Rabobank over de fietsponsortocht

Nieuws afbeelding 14-7-2018

Ruim 3.750 deelnemers stapten zondag 24 juni op de fiets om een bijdrage bij elkaar te trappen voor hun favoriete vereniging of stichting tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht. Dit jaar is er totaal € 34.000 sponsorgeld uitgekeerd aan lokale verenigingen, scholen en stichtingen. Een fantastisch bedrag waar we met elkaar best trots op mogen zijn!

Wij kijken met veel plezier terug op een gezellige en sportieve dag. Het enthousiasme van de deelnemers, de geweldige inzet van alle startlocaties en het muzikale intermezzo maakten de dag compleet.     

Voor HC Alkemade met inschrijfnummer 47 is een bedrag van € 169,50 ! bij elkaar gefietst. Dank aan alle fietsers!!!

Daarnaast heeft de ontvangst van fietsers bij HC Alkemade behalve veel promotie voor onze club ook een heel mooi bedrag voor de clubkas opgeleverd. Hoeveel dat hoort u op de ALV. Dank aan de clubhuiscommissie en de mee helpende ouders en kinderen!

 

 

Vooruitblik 2019

 

In 2019 maakt de Rabobank Sponsorfietstocht plaats voor de Rabobank ClubKasCampagne. Met de introductie van deze nieuwe campagne wil Rabobank Groene Hart Noord verenigingen en stichtingen met nog meer geld ondersteunen en meer inhoud geven aan haar ledenbetrokkenheid. Alle leden van de bank kunnen  straks online hun persoonlijke stem uitbrengen op de vereniging van hun keuze. Des te meer stemmen de vereniging verzamelt, des te hoger het uit te keren bedrag. De opzet van dit nieuwe initiatief past beter in de huidige tijd, is minder weersafhankelijk en leidt naar verwachting tot een hogere totale bijdrage voor de clubkassen. Na de zomer worden alle verenigingen en stichtingen die bij de Rabobank bankieren ge├»nformeerd over de nieuwe campagne.