Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand Juni: Konstruktiebedrijf J.Straathof!

Nieuws afbeelding 2-6-2018

Konstruktiebedrijf J. Straathof BV is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar staalconstructies vervaardigt. Met een breed scala van producten kunnen wij u van dienst zijn voor al uw staalwerken. 

Van luifel tot hekwerk, van stalen trap tot compleet dragende constructie.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse onderdelen voor de ouderwetse poldermolens. Denk hierbij aan de molenroeden, staartbalken, spruiten en divers klein smeedwerk. 

Naast het produceren en/of monteren van uw opdracht is het voor Straathof ook mogelijk om op loca-tie het werk met u op te nemen en in overleg een passende oplossing te vinden.  Wij ontzorgen onze opdrachtgevers daar waar het kan met onze eigen tekenaars en constructeur.


De roots van Straathof liggen in Rijpwetering. Enkele jaren geleden is het bedrijf verhuist naar Hillegom, maar veel van onze klanten en werkzaam-heden bevinden zich nog in en rond Kaag en Braasem

Aan het woord is Marco Bax. Hij is bedrijfsleider bij Konstruktiebedrijf J. Straathof BV.

Wij zijn sponsor geworden van HC Alkemade omdat wij sport belangrijk vinden en HC Alkemade een warm hart toe dragen. Mijn dochters spelen beide bij de junioren en mijn vrouw en ik zijn actieve vrijwilligers bij de club. En op deze manier kunnen we laten zien dat we als bedrijf nog steeds actief te zijn in de regio.