Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Super vrolijke sportieve 16de RaboJeugd Hockey Dag

13-5-2018

HC Alkemade verwelkomde  zaterdag 12 mei rond 50 kinderen van 4 tot 11 jaar voor een sportieve ochtend met vrienden en vriendinnetjes.

Het stralend zonnig weer nodigde uit lekker buiten bezig te zijn. De vrolijke muziek en vooral de enthousiaste kinderen zorgden voor een super gezellige sfeer. Terwijl de kinderen op het hockeyveld of in de speeltuin van HCA bezig waren, konden ouders bijpraten en genieten van een kopje koffie of thee op het mooie HCA terras. Er was gelegenheid om hockeykleding en accessoires te kopen bij de stand van Rob v/d Geest of bij de stand met tweedehands hockeykleding (van leden, voor leden). 

Na een gezamenlijke warming-up op de klassieker 'Bewegen is gezond' van Kinderen voor Kinderen begonnen de jongere hockeyers aan oefeningen in het hockey spelletjes circuit. Begeleid door HCA leden uit de teams mA1, mA2, mC1, mC2 leerden en oefenden de kinderen verschillende speel technieken, maar ook teamwork en vooral dat sporten heel erg veel plezier maakt. Uitdagingen in het circuit waren onder andere een slalom en de 'shoot out' op een groot doel met keeper uit de HCA D2. Afgesloten werd met partijtjes 3 tegen 3. 

De kinderen tussen 8 en 11 daagden elkaar uit in spannende wedstrijdjes 6 tegen 6, vakkundig begeleid en gefloten door spelbegeleiders uit de HCA jB1 en gecoacht door en begeleid door leden uit de teams D2, mA1 en mB2

  

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die met veel enthousiasme hebben geholpen!

 

Annelies, Anja, Silvia, Maaike,  Ans, Zillah, Nathalie, Marco, Monique, Esmee H., Chloé, Isis, Faye, Ris v/d M., Sanne, Isa, Esmee B., Franja, Brett, Twan, Lianne, León

 

Foto's zijn gemaakt door Leon Veefkind

Verslag van Inka. 

Echt door HCA voor HCA en Kaag en Braassem 

 

Bijlage