Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Sponsor van de Maand Mei: BTC Teleconsult!

Nieuws afbeelding 1-5-2018
BTC Teleconsult is momenteel de grootste onafhankelijke zakelijke adviseur op telecomgebied. Wij bieden toekomstgerichte/ -bestendige oplossingen, het gemak en de flexibiliteit van alle telecommunicatie bij één partner en vakkundig advies gedurende de samenwerking. Al ruim 18 jaar ontzorgt BTC het Nederlands bedrijfsleven, MKB en Overheid & Corporate organisaties, op het gebied van Telecom en ICT-oplossingen. Dit kan variëren van het leveren van wat smartphones tot en met complete Telecom en/of ICT-oplossingen. Bedrijven en organisaties willen zich focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over alles wat noodzakelijk is om het werk te kunnen uitvoeren.
 
Wij ondersteunen bedrijven en organisaties door de zorg over de ICT werkplek weg te nemen.
Dat doen we door als een onafhankelijke partner van ondernemingen te opereren voor de inrichting van de totale ICT werkplek volgens een one-stop-shop formule; het samenbrengen van alle point solutions en services onder één dak geeft klanten meer rust en controle.
 
We adviseren in de toepassing van de nieuwste technologieën en toekomstbestendige oplossingen en verzorgen van a tot z de implementatie daarvan. De wensen en eisen van de klant vormen het vertrekpunt voor onze dienstverlening, het einddoel is daaraan tegemoet te komen op een manier die betaalbaar, werkbaar en schaalbaar is. Deze integrale aanpak leidt tot de meest efficiënte oplossingen en draagt substantieel bij aan het verhogen van het rendement op de werkplek. En dus daarmee ook aan het ondernemingsrendement.
 
Kortom, voor een paar smartphones of glasvezel kunnen jullie ons bellen maar ook voor een complete scan van jullie bedrijf.

BTC is reeds 25 jaar oud en heeft een lage gemiddelde leeftijd; jeugd en sport is echt belangrijk.

De reden dat we Hockeyclub Alkemade sponsoren is dat we sport belangrijk vinden en sponsoren daarom meerdere sportverenigingen.
 
"We zijn bij Hockeyclub Alkemade terecht gekomen omdat ik persoonlijk vanuit Den Haag in de Veen ben komen wonen" aldus Carsten Blok, Sales Consultant bij BTC. "Mijn overbuurmeisje is Femke van Klink en die heeft naast talent voor hockey ook talent voor commercie, en heeft me gevraagd te sponsoren. Natuurlijk is een beetje naamsbekendheid in deze omgeving vol ondernemers mooi meegenomen."


Bijlage