Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand April: The BeautyCompany!

Nieuws afbeelding 1-4-2018

Welkom bij schoonheidssalon The BeautyCompany

Graag heet ik je welkom bij schoonheidssalon The BeautyCompany. Ik zal me aan je voorstellen. Mijn naam is Brenda Bax en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Na mijn opleiding heb ik in diverse salons gewerkt met verschillende merken. Door alle trainingen, bijscholingen en cursussen ben ik inmiddels een echte huidexpert geworden. Het is dan ook niet gek om te zeggen dat de huid en de verzorging van de huid een echte passie van mij is.

In 2008 ben ik gestart met schoonheidssalon The BeautyCompany waar ontspanning en huidverbetering samenkomen om tot een spectaculair resultaat te komen. Dat komt niet in de laatste plaats door het merken waarmee ik werk: Cenzaa Avdvanced Skincare en IK Skin Perfection Cosmeceuticals.

Cenzaa ontwikkeld continue innovatieve producten die voldoen aan de hoogste eisen en verdraagzaamheid. Het resultaat is doelgerichte huidverbetering, waarmee je ook geniet van ultieme wellness voor lichaam en geest.

De missie van IK Skinperfection is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Ervaar pure huidverzorging, zonder synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliƫn, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Door deze innovatieve merken te combineren met mijn kennis en vaardigheden kan ik je het beste aanbieden op het gebied van huidverbetering, een stapje meer dat gewoon verzorging. Zelfs voor de meest gevoelige huid.

Maar welke behandeling moet je nu kiezen als je een afspraak wilt maken? De keuze is reuze! Kies voor de kennismakingsbehandeling, dan zit je altijd goed. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.

Ik sponsor HC Alkemade omdat mijn beide kinderen met veel plezier hockeyen bij de club. Sportief bezig in teamverband vind ik erg belangrijk voor elk kind en door te sponsoren geef je de club toch een steuntje in de rug om dit aan te kunnen blijven bieden. Naast het sponsoren ben ik ook lid van de clubhuiscommissie en verzorg ik samen met andere vrijwilligers het reilen en zeilen in het clubhuis. Er  worden dus regelmatig wat uurtjes vrijwilligerswerk gedaan op de club, maar ook dat is heel leuk om te doen!

www.the-beautycompany.nl