Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Zaterdag 17 maart: STOERE MEIDEN DAG!

Nieuws afbeelding 17-3-2018

Het was ijzig koud vandaag! En een snijdende wind zorgde ervoor dat de gevoelstemperatuur zakte tot Siberische waarden. Veel wedstrijden werden afgelast en het computersysteem van de hockeybond kon vanmorgen de vele bezoekers zelfs niet meer aan. Chaos troef dus!

Maar onze velden waren prima bespeelbaar en dus hebben we besloten dat het middagprogramma deze zaterdag gewoon door kon gaan. En dat heeft geresulteerd in een bijzondere middag, met mooie wedstrijden van de MB 1&2 en de MC 1&2.
Natuurlijk moesten we ons een beetje aanpassen; in de rust verplicht naar binnen waar warme thee klaar stond voor de teams, spelen in je winterjas was gewoon toegestaan vandaag en de dug-outs zagen er nog nooit zo gezellig uit met alle meegebrachte extra dekens & plaids.

Kou verbroederd zullen we maar zeggen, want de sfeer was top vanmiddag!
Een compliment aan alle barmedewerkers vandaag die met sloten thee de teams geweldig verzorgd hebben. Dank ook aan coaches & scheidsrechters. Maar vooral een groot compliment aan alle meiden, zowel de onze als onze tegenstanders, die vandaag de kou getrotseerd hebben en prachtige wedstrijden hebben laten zien!

Het was vandaag Stoere Meiden dag!
Inderdaad: allebei met hoofdletters!!!