Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Zaterdag 17 maart: alle wedstrijden E & F afgelast!

Nieuws afbeelding 16-3-2018 De beslissing wel of niet spelen morgen is voor wat betreft de E & F teams voor ons genomen door de KNHB. De bond heeft centraal ALLE wedstrijden voor de jongste jeugd afgelast. Hieronder de tekst op de site van de KNHB:

Zaterdag 17 maart 2018

Alle jongste jeugd wedstrijden zijn centraal afgelast.
De wedstrijden van 3F, 6F, 6E en 8E teams zijn afgelast. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om onze jongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden spelen, is besloten deze wedstrijden niet door te laten gaan. Dit geldt voor alle districten.

Voor de competitiewedstrijden van de 11-tallen geldt geen centrale afgelasting.
Voor deze wedstrijden geldt dat het aan de thuisvereniging is om de velden te keuren, tijdig te besluiten of op het complex kan worden gespeeld en de communicatie richting de tegenstander(s)s te verzorgen. Wij adviseren clubs en spelers om voorzorgsmaatregelen te nemen, bv. voldoende (warme) kleding aan te trekken.


Morgen rond 10:00 uur zullen we de velden keuren om te bepalen of de thuiswedstrijden in de middag nog wel door kunnen gaan. Bij afgelasting zal de wedstrijdsecretaris de betreffende clubs / coaches informeren. houdt dus de website in de gaten of neem bij twijfel contact op met de je coach.

Zorg bij doorgaan van de wedstrijden dat je voldoende gekleed bent!!

René van der Geest