Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Zaterdag 17 maart: spelen of afgelasten?

15-3-2018

Dag allemaal,
Ik ben de afgelopen dagen meermaals gevraagd of de wedstrijden van komende zaterdag doorgaan of niet. We hebben allemaal wel gezien dat we weer een paar koude dagen tegemoet gaan.

Ik kan daar op dit moment nog geen antwoord op geven. De voorspellingen nu zijn, dat het pas van zaterdag op zondagnacht strenger gaat vriezen. Voor de nacht van vrijdag op zaterdag wordt tussen -1 en +1 graad voorzien. Dit betekent dat de onderlaag van het veld zeker niet bevroren zal zijn. Tenzij het veld zaterdagmorgen aangevroren (wit; en dus glad) is zal er gewoon gespeeld kunnen worden.

Dat het zaterdag flink koud wordt staat wel vast. Met een temperatuur overdag van 1 tot 3 graden en een oostenwind kracht vijf kan de gevoelstemperatuur makkelijk onder nul uitkomen.
Wij kunnen en mogen echter om die reden onze velden niet afkeuren!

Het is dus aan ouders, coaches en de scheidsrechters om te bepalen of het te koud is om te spelen op zaterdagmorgen. Neem in alle gevallen voldoende kleding mee, houdt de website in de gaten, bel desnoods even met het clubhuis of met de coach van je team.

Zaterdagmorgen vroeg bepalen we of het veld bespeelbaar is. Is dit niet het geval dan zijn de coaches van de betreffende teams de eerste contactpersonen, daarna het clubhuis.

Veel speelplezier!
René van der Geest