Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Uitnodiging presentatie blessure preventie bij hockey

Nieuws afbeelding 10-3-2018

Op maandag 26 maart 2018 wordt er bij onze club, HC Alkemade, een avond georganiseerd die in het teken staat van blessurepreventie. Namens Fysiotherapie Alkemade zal Auke Biemond een presentatie geven over de meest voorkomende hockeyblessures, hoe hier vanaf te komen en hoe je ze kunt voorkomen. De presentatie is bedoeld voor alle hockeyers, de ouders, de trainers/coaches en andere vrijwilligers. Kortom iedereen is welkom.
Na de presentatie is er voor de trainers en coaches mogelijkheid om de koppen bij elkaar te steken en het geleerde in te passen in hun wekelijkse trainingen.

Daarnaast willen we jullie er op wijzen dat jullie gebruik kunnen maken van het gratis sportspreekuur dat Fysio Alkemade voor ons houdt. Op woensdag van 18:00 tot 19:00 zijn onze hockeyers op de praktijk van Fysio Alkemade welkom om naar hun blessure of kwetsuur te laten kijken. Wanneer het zomerseizoen begint zal Fysio Alkemade ook bij ons op de club aanwezig zijn op dinsdag avond. Dus loop je rond met een blessure? Maak er gebruik van!

Hopelijk zien we jou op maandag 26 maart 2018 om 19:30 bij ons in het clubhuis.

Bijlage