Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sponsor van de maand Maart: Cleypoel Watersport

Nieuws afbeelding 1-3-2018

 

De Cleypoel Watersport is een kleinschalig bedrijf te Rijpwetering en is werkzaam in de watersport- en recreatiebranche. Ons bedrijf is vernoemd naar het water de Kleipoel waaraan ons bedrijf grenst.

De Cleypoel Watersport is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van sloepen en polyetheen open boten, een onverwoestbare vervanger van een rubberboot. De Cleypoel Watersport is al meer dan 15 jaar dealer van o.a. de Langweerder Sloep en Whaly Boats. De werkzaamheden van de Cleypoel Watersport vinden grotendeels in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht plaats. Daarnaast beschikt de Cleypoel over een watersportshop, waar men deskundig advies krijgt en ook de mogelijkheid heeft om de daar aangeschafte artikelen te laten installeren.

Met de goed onderhouden verhuursloepen van de Cleypoel Watersport kunt u kennismaken met het prachtige Hollandse plassengebied zoals de Kagerplassen, de Braassemermeer en de Westeinderplassen. Zij beschikken over zowel sloepen met een dieselmotor aandrijving en sloepen met een elektro aandrijving, zogenaamde fluistersloepen. Deze elektrisch aangedreven sloepen kunnen de hele dag, op normale snelheid, varen.

Veel mensen kennen de Cleypoel Watersport ook van hun drijvende kampeervlotten, waar men met 4 personen op kan verblijven. Deze kampeervlotten zijn alleen bereikbaar met de ter beschikking gestelde Canadese kano’s.

Sport heeft een belangrijke plaats in onze maatschappij verworven, waarbij sponsoring is uitgegroeid tot een vorm van club ondersteuning waar De Cleypoel Watersport graag aan wil bijdragen. Immers, na intensieve sportbeoefening kan men zich weer heerlijk ontspannen op het water.