Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

HCA Jongens B - beide zaalteams kampioen!

Nieuws afbeelding 27-2-2018

Dit seizoen heeft JB met 2 teams deelgenomen aan de zaalcompetitie en met diverse wissels werd het een super leuke competitie. Lees de verslagen van de beide coaches Maarten en Leon.

Maarten - JB1 beleefde een super spannende slot dag in de HGC dome. De hele poule van  HCA JB1 speelde de laatste wedstrijden daar. Bij de start stond JB1 op de 2de plaats en HGC op plaats nr. 1. JB1 speelde niet meer tegen HGC. JB1 won de laatste 2 wedstrijden met 5-1 en 9-1 ( HDM en Forescate). HGC won zijn eerste wedstrijd met 3-2 en dat maakte het spannend.  JB1 was toen klaar en zat op de tribune en moedigde  Ring-Pass  aan - de tegenstander  van HGC en op nr 3 in de ranglijst - HGC en Ring- Pass waren aan elkaar gewaagd maar Ring-Pass won met 2-1 en dat zorgde er voor dat HCA JB1 KAMPIOEN werd  met 1 punt verschil.

Leon  - JB2 had het 1e weekend direct al een spannende start met 1 winst partij tegen Wateringse veld en 1 gelijk tegen Rijswijk.  Het 2e weekend speelde JB2  gelijk tegen Hisalis en verloor het van Rijswijk. Toen wisten we dat het een spannende competitie ging worden. Het 3e weekend ging erg goed met 2 gewonnen wedstrijden en daardoor steeg JB2  weer in het klassement en kwam de eerste plaats weer in zicht. Helaas verloren we in het 4e en 5e weekend 2 wedstrijden en wonnen er 1 en speelde er 1 gelijk maar doordat de andere teams ook punten verspeelden bleef de competitie onverminderd spannend. Bij het ingaan van het laatste weekend stonden we 3e maar door 2 winstpartijen tegen onder andere de nummer 1 werd HCA JB2 toch ook KAMPIOEN.

Jeffrey, Maurits, Robert, Doede, Twan, Vick, Rens, Sam, Roel, Theun, Chris, Brett,  Aaron, Jens, Tom en coaches Maarten en Leon. VAN HARTE GEFELICITEERD!

Inmiddels zijn de veldtrainingen weer begonnen en hoopt JB daar de 1e plek de rest van het seizoen te kunnen behouden en zo op het veld ook kampioen te gaan worden. SUCCES!!

 

 

 

 


 

 

Bijlage