Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

SPORT 2000 Van der Geest in de spotlight!

1-2-2018

Rob van der Geest SPORT 2000 is een begrip in de gemeente Kaag en Braasem. De winkel is gespecialiseerd in de verkoop van artikelen, bedoelt voor sporten zoals: voetbal, tennis, hockey, hardlopen, fitness, wintersport, indoor en wandelen. Ook bieden zij een groot assortiment sneakers en vrijetijdskleding aan.

 

Geschiedenis

Het bedrijf van firma Van der Geest bestaat inmiddels alweer 88 jaar. Piet van der Geest (vader van Rob) begon het bedrijf door met zijn transportfiets langs huizen te fietsen om textiel te verkopen. Dit groeide uit tot de eerste winkel in Roelofarendsveen. De textiel werd uitgebreid met woninginrichting en later, na de komst van Rob in 1979, met mode en sportartikelen. Sinds 1983 is het bedrijf in handen van Rob en Yvon van der Geest. Eerst als gecombineerde mode en sportzaak, sinds 2003 geheel gespecialiseerd in sportartikelen. In 1986 is het filiaal in ’s-Gravenzande geopend en in 2003 is de winkel in Nieuw-Vennep aan de onderneming toegevoegd.

 

Winkels en webshops

Door het groeiende aantal internetverkopen, hebben Roy en Roel van der Geest (zonen van Rob en Yvon), in 2011 het initiatief genomen om online sportartikelen aan te bieden, door middel van gespecialiseerde webshops. Dit doen zij onder de domeinnamen: Voetbal-Geest.nl, Winter-Geest.nl, Tennis-Geest.nl, Hardloop-Geest.nl, Fitness-Geest.nl en Wandel-Geest.nl. Hierdoor is het mogelijk om online het assortiment te bekijken of te bestellen. Bestellingen kunnen in de winkel afgehaald en/of geretourneerd worden. Door het aanbieden van artikelen d.m.v. winkels en webshop, maken zij het gemakkelijk voor consumenten, wat hen onderscheidt ten opzichte van concurrenten.

 

Sponsoringen

Rob van der Geest SPORT 2000 hecht veel waarde aan sponsoring en is naast veel andere verenigingen sponsor van Dames 1 van HC Alkemade.V.l.n.r.: Roy, Yvon, Rob en Roel van der Geest