Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

HC Alkemade mC2 gaat heel goed in de zaal

Nieuws afbeelding 26-1-2018

Zondag 21 januari moesten de meiden van de C2 het opnemen tegen de meiden van Pijnacker en Gouda. Een week eerder werd met pijn en moeite van Pijnacker gewonnen. Het zou dus weer een flinke strijd worden!

Na 10 minuten werd er door Alkemade gescoord. De 1-0 was daar. Daarna werden nog enkele kansen gecreƫerd, maar die gingen net naast. Ook Pijnacker kwam een aantal keer bij ons doel. Ze kregen ook een aantal strafcorners, maar die werden er goed uitgelopen door de eerste uitloop. Na een zinderende eindfase bleef de eindstand toch 1-0 voor Alkemade.

 

Aansluitend moest HCA mC2 direct door tegen Gouda. De meiden van Alkemade  gingen er vanaf het begin  vol tegenaan. Ze zetten behoorlijk druk en de eerste goal viel al binnen twee minuten. Dat smaakte naar meer en al kort daarna viel de 2-0.  We kregen veel ruimte en onze spits stond vaak vrij. Er werden mooie combinaties gemaakt en halverwege de wedstrijd stond het al 4-0. Echter gaandeweg kwam Gouda ook steeds beter in hun spel en het kwam een aantal keer ook gevaarlijk voor het doel. Uiteindelijke werd de strijd  met een ruime 6-0 gewonnen.

 

Met nog twee wedstrijden te gaan staat HCA mC2  tweede! Wat een prestatie van de meiden en hun coach Marco! 

 

Femke, Faye , Riva, Isis, Jasmijn, Ruth, Maud, Jette en Lizzy wensen we veel succes a.s. zondagmiddag in Den Haag!!!

Bijlage