Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

DoelpuntenCarnaval mA1 op de 11 de van de 11 de

Nieuws afbeelding 11-11-2017

Het is de MA1 voor het derde opeenvolgende jaar gelukt om Eerste klasse te gaan spelen en dit jaar zelfs in de hoogste klasse van de eerste klasse.

Dat betekende hard werken en dat wordt ook gedaan tijdens de trainingen bij Marcel en Bruno. De eerste twee wedstrijden werden helaas nipt verloren. Vandaag moest het dan toch echt gaan gebeuren: winnen in  Rotterdam tegen Leonidas mA2.  Pech onderweg leidde er toe dat 4 speelsters maar 'just in time'' voor de wedstrijd waren. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofd veld, een waterveld, toch even net wat lastiger voor HC Alkemade 

De eerste goal viel bij Leonidas, de tweede scoorde Jessy en vervolgens raakte HCA door een duik naar voren van Fien op voorsprong. Al snel werd het weer gelijk, 2-2. Dat was de ruststand. De wedstrijd ging na de rust even fel verder. De overal aanwezige energie van Lois, Brigitte en Sophie zorgde ervoor dat aanvallen van Leonidas werden afgeremd. In een mooi opgebouwde aanval van HCA maakte Esmee een bijzonder mooi boogdoelpunt en zo kwam HCA  weer op voorsprong. Toch lukt het Leonidas  nog op 3-3 te komen door een prachtige opgebouwde rush vanuit het middenveld  Danielle kreeg het zwaar te verduren, het was een drukte van belang voor het doel. Wiep, Silke, Kajsa, Demi en Esmee  deden verwoede pogingen ook Celine en Nina in goed in de aanval te laten komen. Ook werden vele strafcorners van Leonidas succesvol gepareerd.  Een aanval van Jessy werd getorpedeerd door de keeper en dat zag de scheidrechter en deze besliste tot een strafbal welke Fien er koelbloedig laag in sloeg. Zie foto. Tot slot scoorde  Jessy nog een keer en mooi! Niet alles verliep vlekkeloos maar dankzij een tomeloze inzet van  alle speelsters werd er verdiend gewonnen met 3-5.  De  ouders hebben genoten van een attractieve wedstrijd. Tot slot was er taart voor de speelsters en snacks voor de vele supporters.  Volop feest dus. Zo'n overwinning smaakt naar meer!