Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Bruno Juray Vrijwilliger van het Jaar en .......

Nieuws afbeelding 24-10-2017

Gisteren vond in het clubhuis de jaarlijkse Algemene LedenVergadering plaats. Zoals te doen gebruikelijk legde het bestuur financiĆ«le verantwoording af en deden  bestuur en commissies verslag van het afgelopen jaar en gaven zij een inkijkje in de plannen voor het reeds begonnen seizoen 2017-2018.  Een kort verslag van de vergadering volgt in de eerst volgende Nieuwsbrief.

Op deze plek aandacht voor de Vrijwilliger van het Jaar: Bruno Juray. Bruno is al jaren zeer actief lid van de TC en regelt  de trainingen, geeft zelf veel trainingen, coacht al jaren teams en zet zich met tomeloze energie in  voor HC Alkemade. Bruno is er altijd en met kennis van zaken. Bruno speelt sinds 2 jaar bij Hisalis maar wij zijn als club ontzettend blij dat hij zich als vrijwilliger volledig blijft inzetten voor HC Alkemade.

En aandacht voor Patricia Hoffmans. Patricia heeft gisteren na 8 jaar besturen waarvan 5 jaar als voorzitter de hamer neergelegd. Twee jaar geleden gaf Patricia aan te willen stoppen. De omstandigheden leenden zich daar toen helemaal niet voor. Juni 2016 is er een Bijzondere Leden vergadering geweest en in de loop van 2016 is het  bestuur weer op sterkte en zijn in de commissies nieuwe ouders extra betrokken actief geworden en het strategisch beleidsplan 2017-2023 is vastgesteld. En zo kwam het moment van afscheid. Els van der Salm neemt  de functie van voorzitter tijdelijk waar. Patricia blijft tot en met de zaalwedstrijden de fluiters indelen.Daarna stopt dat echt. Wel blijft Patricia actief in de denktank/ werkgroep HCA MAG 2.0. 

Wie neemt de voorzittershamer van HCA ter hand  .....a.j.b. laat van je horen......informeer bij de bestuursleden.......het is een mooie taak .... geeft veel voldoening en de bestuursleden en commissies kijken naar jou uit......wie oh wie .... 

Bijlage